Wat gaan we dít jaar doen?! Vergelijk online gemakkelijk álle bedrijfsuitjes van Nederland

Zoekwoord
Personen

Kies direct een categorie om het aanbod te bekijken!

Spel & Ontspanning
(526)
Teambuilden
(455)
Eten, Drinken, & Feesten
(221)
Sportief & Actief
(285)
Workshops
(71)
Creatieve uitjes
(119)
Incentives/ buitenlandse reizen
(51)
Online
(30)
City & Beachgames
(197)
Tips voor de leukste teamuitjes deze lente!
(18)

Nieuwe activiteiten

Met onze hilarische bedrijfsbingo op locatie ervaring ben je gegarandeerd van een bingospel dat nog sprankelender is dan ooit tevoren! Laat je leiden door een van onze briljante Bingomasters, die stuk voor stuk gedreven zijn door een passie voor entertainment. De Bingo kan ook in het Engels gepresenteerd worden.

Hilarische bedrijfsbingo brengt een frisse wind in de traditionele wereld van bingokaarten en tilt ze naar een geheel nieuw niveau. Met onze levendige Trivia hilarische bedrijfsbingo, boordevol meezingers, introduceren we een innovatief concept met sprankelende humor en interactie. Dit is verre van een alledaagse teambuildingactiviteit; eerder een unieke kans om met een vleugje geluk een fantastische prijs te winnen.

In verschillende rondes daag je jezelf uit, waarbij teams strijden om de felbegeerde BINGO. Met een simpele tik verandert jouw smartphone in een BINGO-kaart, met niet alleen getallen, maar ook intrigerende teksten en foto's. Op zoek naar een onvergetelijk idee voor een bedrijfsfeest? Geschikt voor groepen tot wel 2000 personen, op locaties door heel Nederland en België? Noteer dan BINGO in je agenda, want dit wordt een spektakel dat je niet mag missen.

De BINGO:
Onze BINGO-master leidt jullie door een spetterende start voordat we de spelregels uitleggen. Per team transformeren jullie smartphones via onze eigen website tot BINGO-kaarten. Op deze kaarten verschijnen 25 vakjes met teksten en afbeeldingen. Elke deelnemer ontvangt een unieke BINGO-kaart. We spelen in totaal drie rondes per kaart: eerst een horizontale rijtje, gevolgd door twee horizontale rijtjes en tot slot de volle kaart.

Tijdens het spel worden vragen gesteld en ondersteund door geluidsfragmenten en videoclips, die via één videoscherm aan jullie worden gepresenteerd. Het is aan de deelnemers om deze te herkennen en met slechts een tik op hun smartphone af te vinken. Als je denkt dat je BINGO hebt, druk je op de BINGO-knop en onze software controleert onmiddellijk of de BINGO correct is, terwijl de resultaten live worden weergegeven.

Natuurlijk bevatten onze BINGO-kaarten ook enkele strikvragen om de spanning te verhogen en de kans op een valse BINGGGO te verhogen. Stiekem hopen we dat dit gebeurt, want als je een valse BINGO hebt, moet je natuurlijk een opdracht uitvoeren. Onze BINGO-master is de drijvende kracht achter dit spektakel! Hij weet als geen ander de deelnemers te enthousiasmeren!

Duur:
Ėén BINGGGO kaart duurt ongeveer 45 minuten. Meestal worden er twee BINGO kaarten gespeeld. Tijdens de BINGO kunnen gewoon drankjes uitgeserveerd worden en is er gelegenheid om een pauze tussen twee bingo's in te nemen. Wij leuken deze pauze op met een eigen Bingo-klok met muziek zodat er geen stilte valt.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

30 - 1500 personen

Het doel van deze quiz? Dat de deelnemers een quiz krijgen met de juiste wow-factor! De quiz heeft een hoog entertainmentgehalte; ze laten u van minuut één tot het einde lachen, strijden, meezingen en huiveren.

De gasten worden 1,5 uur geanimeerd met 40 quizvragen, interactieve opdrachten, vragen gesteld door BN-ers en vele andere leuke spelelementen. Het gaat ons erom dat het niet een saaie kennisquiz wordt, maar dat het vermaakt en uitdaagt, competitiedrang teweegbrengt, er veel interactie is tussen onze ervaren quizmasters en alle deelnemers, dat er verbazing is en dat er veel gelachen wordt. Ga jij voor de WOW-factor?

De ervaren quizmasters presenteerden al honderden quizzen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. We kunnen zelfs in 2 talen de quiz doen en uiteraard maken we de quiz persoonlijk op maat met vragen over het personeel of het bedrijf.

30 - 2000 personen

Alles over het kiezen van een uitje

WERK & GELD

Van skiweekend tot verkleedfeest: het bedrijfsuitje is terug Foto: Getty Image Jolan Douwes Samen in de modder zakken...

De pijlers van een geslaagd bedrijfsuitje

Vier uitgangspunten bepalen of een bedrijfsuitje een hoogtepunt is voor het personeel of een verplichting waar je nu een...

Teambuilding flauwekul?

Een dagje op de hei, een bedrijfsuitje om de onderlinge contacten te verstevigen, een portie teambuilding - het mag dan ...