Wat gaan we dít jaar doen?! Vergelijk online gemakkelijk álle bedrijfsuitjes van Nederland

Zoekwoord
Personen

Kies direct een categorie om het aanbod te bekijken!

Spel & Ontspanning
(531)
Teambuilden
(458)
Eten, Drinken, & Feesten
(225)
Sportief & Actief
(288)
Workshops
(70)
Creatieve uitjes
(119)
Incentives/ buitenlandse reizen
(53)
Online
(30)
City & Beachgames
(199)
Tips voor de leukste teamuitjes deze lente!
(18)

Nieuwe activiteiten

Welk team wint de battle?
Expeditie Outdoor vraagt om samenwerking, creativiteit, communicatie en een beetje inspanning en doorzettingsvermogen. Bij Expeditie Outdoor gaat het om teambuilding en competitie, maar samen lol maken is zeker zo belangrijk. 
Tijdens de verschillende uitdagingen en hindernissen leer je je collega's eens op een andere manier kennen. 

Uitdagend teamuitje
Je gaat in teams de strijd aan in dit uitdagende spel. De expeditie vraagt om een goede samenwerking. Niet zozeer in kracht maar praktische vaardigheden, denkvermogen en tactisch inzicht. 

Plezier voor iedereen
Expeditie Outdoor is opgezet voor een breed publiek, waarbij teambuilding, sportiviteit en denkwerk aan bod komen. Ieder team bestaat uit meerdere personen die ieder een bijdrage leveren aan de verschillende proeven, waardoor iedereen van waarde is. 
Na een uitdagende middag eindigen we op het terras met open haard en wordt het winnende tema gehuldigd! 

Bedrijfsuitje op maat
De activiteiten worden aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Naar wens kan een bepaald thema centraal staan, zoals samenwerking, competitie of teambuilding. Natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen plezier heeft!

Gezellig afsluiting 
Tot slot is het gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje in onze sfeervolle blokhut of op ons ruime terras. De dag kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch, gezellig borrel met hapjes of een feestelijke barbecue. 

Prijsinformatie 
Inclusief ontvangst met koffie en thee en een drankje tijdens de pauze
Duur: 3 uur
Prijs: € 42,50

 

8 - 200 personen

Ontspannen uitje of personeelsfeest 
Een feestje volledig verzorgd inclusief eten en drinken en een uitgebreid activiteitenprogramma. Dat is ons All-in Bedrijfsfeest. Gegarandeerd een gezellige dag voor iedereen.

Eigen feestlocatie 
Een deel van het park is voor jullie gereserveerd, inclusief overkapping, stoelen, tafels, buitenkeuken met hapjes, gekoelde drankjes en veel leuke activiteiten voor alle leeftijden. 

Activiteiten op maat
Een groot aantal spellen staat al voor je klaar: jeu de boules, touwtrekken, reuze-jenga, twister, sjoelen, en nog veel meer. Activiteiten als lopende brug, bamboe-bouwen en wandelende A worden door onze begeleider aangeboden. We organiseren boogschieten en boerengolf. Er kan nog veel meer, bijvoorbeeld kanovaren of survivallen. Vooraf overleggen we over het programma en de wensen voor eten en drinken. 

Persoonlijk activiteitenbegeleider
Onze activiteitenbegeleider staat de hele dag tot je beschikking en zal - naar gelang de wensen- een rondje boogschieten aankondigen, een wedstrijdje boerengolf organiseren of een partijtje jeu de boules klaarzetten. Ons park ligt in prachtig is het bos, dus ook een heerlijke wandeling is mogelijk. 

Actief en ontspannen feest
Zo is er voor iedereen wat wils. De zonaanbidder die graag met een wijntje achterover leunt komt aan zijn trekken, maar ook de actieveling die van veel uitdaging houdt - en iedereen daar tussenin. Onze begeleider zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft. 

Volledig verzorgd
Het arrangement is inclusief:
-ontvangst met koffie, thee en een etagère met lekkernijen
-onbeperkt koffie, thee, frisdrank, sap, bier en wijn
-ijsjes voor iedereen
-chips en zoutjes
-hartige hapjes
-warme borrelhapjes
-feestelijke barbecue, naar keuze vlees, vis of vegetarisch. Op aanvraag ook vegan, glutenvrij of halal

Prijsinformatie

Het arrangement is toegankelijk voor alle leeftijden. Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis meedoen. Duur: 6 uur
Minimaal 35 deelnemers
Deelnemers tot 12 jaar : € 56,50
Deelnemers vanaf 12 jaar : € 77,50
Vraag naar onze tarieven voor grote aantallen. 

35 - 150 personen

Alles over het kiezen van een uitje

WERK & GELD

Van skiweekend tot verkleedfeest: het bedrijfsuitje is terug Foto: Getty Image Jolan Douwes Samen in de modder zakken...

De pijlers van een geslaagd bedrijfsuitje

Vier uitgangspunten bepalen of een bedrijfsuitje een hoogtepunt is voor het personeel of een verplichting waar je nu een...

Teambuilding flauwekul?

Een dagje op de hei, een bedrijfsuitje om de onderlinge contacten te verstevigen, een portie teambuilding - het mag dan ...